Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
JulWCZar
senior tag
Igazabol a mai dragakkal sincs baj. En mult augusztusban (kicsiny osszekeresett penzemmel plusz a ballagasi loveval) valaszthattam hogy uj es olcso vagy regi es draga de mara olcso.
Tanulsag: nincs. Maig nem tudom hogy hozta volna a szerencsem. Mindettovel porul jarhattam volna. Erre volt 2 het!!! gari. Annyira persze nem regi, PIII-M 1.2 GHz, fel giga ram, meg egy moby radeon. Programozasra meg kepszerkesztesre jo.
Mellesleg akksirol nagyon ritkan hasznalom. Csak ha feltetlenul kell. Amint lehet akkor halozatrol.
A tapegysege egyebkent a legszebb resze, anno a boltban is mondtak hogy ledobbentek milyen pici is szep. Szinte ingerel az akksi mellozesere.
No, sok szerencset, es ha nagyon nem volt meg eleg akkor nehany tanacs (remelem nem talalom fel neked a spanyolviaszt):
-Halozatrol mindig
-Tegyel a kijelzo es a bill koze szivacsot (en mondjuk nem teszem, de erdemes ha nem talalod masszivnaka felepitest)
-Gondolom van taska, de azert megjegyeznem. En a folos rekeszeket kitomtem regi szovet egeralatetekkel es ilyen mucsa buborekos nejlonnal.
-Ugyelj arra hogy hidegbol melegbe helyezeskor egy jo ideig pihenjen hogy a kondenzalodott para elparologjon
-Ne hasznald olben vagy takaron vagy barmin ami akadajozza a szellozest. Emellett rengeteg hot pasziroz ki a vinyo, cdrom, cpu a gep aljan is, ugyhogy ennek is jo ha valami szilard felulethez er.
-USB eszkozoknel ovatosan a fogyasztassal
Hat, ennyi.
Aktív témák
- Dell G3 gamer laptop i5-9300H 16GB DDR4 NVIDIA GTX1650 Windows 11 Excellent akkumulátor gamer laptop
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Thinkpad T14s FHD, Érintőkijelző, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- HP Elitebook 850 G8 FHD, i7-1165G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 850 G7 FHD, i7-10610U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő