Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- CPU léghűtés kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Projektor topic
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loopus
tag
Annyit kibir a kullo, amennyi a Zalman megtartasahoz szukseges. Szinten tapasztalat
, mar tobb mint egy eve tart egy darab az is7-emen egy ugyanilyen bordat. Az viszont igaz, hogy nagyon kis ivben nem lehet hajlitani, mert torik. Amugy meg egyszeru megcsinalni, ket fogo kell hozza (egy csipo, meg egy kupos), egy reszelo, meg egy vonalzo.
Biciklirol nem erdemes leszedni igazabol, mert ha kulon veszel egy kullot (amibol ket lefogato is kijon) az kb 30HUF, ha meg ujra kell kulloztetni a biciklit, az biztos, hogy tobb. -
lord levi
csendes tag
UP!
-
lord levi
csendes tag
Valaki nem tudná eladni nekem a röügzítőjét???(''drótját'')

-
lord levi
csendes tag
Hello!!!
Egy kérdést szeretnék feltenni(és ehhez nyitnom kellet egy új témát
) :
Van egy MSI 925x neo platinum (ezen a chipset rögzíítő egy ''drót''alaplapom és vettem rá egy zalman ZM-NB47J chipset hűtőt és az a gáz hogy nem tom feltenni az alaplapomra.Eredetileg ugy gondoltam hogy maj leszedem a gyári rögzítőt és azt teszem a zalmanra.DE a gyári rá van ragasztva forrasztava meg minden.Így nem tom hogy tegyem fel.Ragyasztani nem akarom!!!!
Valaki tudna nekem csinálni olyan rögzítő ''drótot''(lehetőleg jó erőset).
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- sziku69: Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, mar tobb mint egy eve tart egy darab az is7-emen egy ugyanilyen bordat. Az viszont igaz, hogy nagyon kis ivben nem lehet hajlitani, mert torik. Amugy meg egyszeru megcsinalni, ket fogo kell hozza (egy csipo, meg egy kupos), egy reszelo, meg egy vonalzo.
)
. először próbálkozok gariztatással, aztán ha nemmegy, akkor fogok csak megpróbálni alkotni valami használhatót.