Hirdetés
Aktív témák
-
nasan
csendes tag
Ha ATX mini vagy midi tornyot veszel, akkor bármely ATX rendszerű alaplapot be tudod
szerelni (micro vagy FLEX-ATX, Mini-ATX, Standard-ATX). A gyártók töbnyire betükoddal jelölik a
ház belső falán hogy az adott alaplaptípus beszereléséhez, mely csavarhelyeket vedd igénybe,
ezek ugyanis szabványosítva vannak.
Gond akkor lehet, ha valamilyen asztali, fekvő ATX rendszerű házat, vagy Micro torony ATX-et
veszel, mert abba csak a Flex-ATX illetve a Mini-ATX alaplapok férnek el, és persze a meghajtók
bővítésére is jóval kevesebb lehetőséged van. -
Xerox
tag
1 nem teljesen idevágó kérdés, ha tud valaki segíteni: Mitől függ, hogy egy alaplap milyen házba jó? Honnan tudjam meg, hogy egy adott alaplap jó-e egy házba? Mert az árlistákon az alaplapoknál nem igen van feltüntetve, csak az pl. hogy ATX és akkor az most mit jelent, hogy van ATX-es táphely az alaplapon vagy azt hogy ATX-es házba jó pl.?
Köszi :) -
KovacsUr
addikt
Itt folytatható:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=29294[/L] -
Keitaro
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Ne légy már ilyen Al. Itt figyel mellette csak menj ki a topkok közé :)
-
laxius_
tag
EZT TOROLJETEK KI EZT A TEMAT LECCIVES. EN EZT NEM IS HOZAM LETRE.
Kiirta hogy access erorr, erre csinaltam egy masik teat. Abba irjatok leccives!!! -
laxius_
tag
Ajandek lesz nekem :))
Jatekra kellen, meg minden masra is. Azert lenne jo a nyomtato is valami olcso de jo -
laxius_
tag
Szerintem most hogy jön a karácsony ez egy aktuális téma.
Arrol szeretnek véleményeket hallani, hogy szerintetek max 170E forintig milyen gepet vasarolnatok. Esetleg nyomtatoval, scannerrel. Mit szeretnel hogy hozzon a mikulas? :) Lotto 5-öst :)
Szerintem :
NF7-S
xp2500+ barton
512 ddr
Aktív témák
- Patriot 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- I7-4790K Coolermaster hűtő Asus TUF Z97 mark S limitált alaplap
- Eladó több darab 8GB DDR4 SODIMM laptop memória modul.
- ASUS H97-PLUS + Intel Core i7-4790 + HyperX Savage 16GB RAM
- Laptop ramok DDR5 8Gb 4800Mhz SK Hynix / Samsung, akár nagy tételben is, mennyiségi kedvezmény van!
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Acél szürke / 12 hó jótállás
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest