Hirdetés
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Amazon Kindle
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
KERO_SAN
aktív tag
miert nem nezel eloszor korbe a forumon?
kb 1500 topic szol errol...istenem bazeg.. -
HaroWerks
senior tag
Én is a Barton felé hajlok, hiszen most is amd van, csak pl: a Tomshardware-en annyira leugatják a nagy p4 (p4c + i875p)istenités közben...ezért kiváncsi voltam mások véleményére
-
_Volkovy_
nagyúr
Mekkora flame lesz ebből :) Simán vehetsz AMD-t.Ugyanazon okok miatt amik miatt a mostani 1800+od is van.
-
anulu
félisten
Részemről az A7N8X + 2500+ Bartonra szavazok. Ha sikerülne jó steppingűt kifognod (meg ne kérdezd, melyik az, meg fogggalmam sincs (de ha rájössz, elmondhatod :)))), akkor az 2300-2400MHz-et is kipörög, ami már bocsájtassék meg nekem, de ronggyá veri a fenti konfigod (ha az alap órajelen fut).
De ne lehessen a szemere hányi semmit: Úgy tudom, hogy ebben a párosításban rendesen 3GHz felett is meg lehet járatni a P4-et, feltéve, ha jó a RAM-od, és bírja a sepping :)
Én az AMD-re szavazok.
u.i.: Gyerekek! Légyszi, legalább ezt a topicot ne flame-ljük szét! Köszi :) -
HaroWerks
senior tag
Melyiket érdemes szerintetek venni :
Abit BH7 + P4 2400Mhz (B, 533Mhz Northwood)
Asus A7N8X + AthlonXP 2400+ vagy 2500+ Barton.
Melyiket lehet jobban tuningolni, tud e annyival többet a P4 mint amennyivel drágább?
Thx
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Synology NAS
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- LEGO klub
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Brave
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- VILÁG LEGERŐSEBB KOMBÓJA!! ASUS ROG Maximus Z790 Apex Encore + i9-14900KS SZETT
- Új,bontatlan Kingston FURY Beast RGB 16GB DDR5 5600MHz CL36 EXPO/XMP - 2 év garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest