Hirdetés
Legfrissebb anyagok
	- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
PROHARDVER! témák
	- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Billentyűzet gondom van
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
Mobilarena témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  Dr. Akula

üzenetére Dr. Akula

üzenetéreÁllítólag  de az AMD videokártyákkal kapcsolatban sokan érvelnek, hogy azért nem jók, mert magasabb hőfokon mennek, gondolok én itt arra, hogy 85 fokon már pánikolnak a felhasználók mert az nvidia csak 70 fokon üzemelt de az AMD videokártyákkal kapcsolatban sokan érvelnek, hogy azért nem jók, mert magasabb hőfokon mennek, gondolok én itt arra, hogy 85 fokon már pánikolnak a felhasználók mert az nvidia csak 70 fokon üzemelt  Ki tudja lehet ezekben a hűs időkben kapóra jön a plusz hő a gépekből   
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák

Új fizetett hirdetések
	- GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
Üzleti előfizetők hirdetései
	- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

de az AMD videokártyákkal kapcsolatban sokan érvelnek, hogy azért nem jók, mert magasabb hőfokon mennek, gondolok én itt arra, hogy 85 fokon már pánikolnak a felhasználók mert az nvidia csak 70 fokon üzemelt
 de az AMD videokártyákkal kapcsolatban sokan érvelnek, hogy azért nem jók, mert magasabb hőfokon mennek, gondolok én itt arra, hogy 85 fokon már pánikolnak a felhasználók mert az nvidia csak 70 fokon üzemelt