Új firmware kell GeForce RTX 4090-ekre a Need For Speed Unbound futtatásához

Az Electronic Arts villogó kijelzőről ír, és a problémát nem lehet szimplán a programból, vagy meghajtófrissítés útján megoldani.

Az Electronic Arts az alábbi oldalon ecseteli, hogy a Need For Speed Unbound című játékok hibátlan futtatása problémákba ütközhet a GeForce RTX 4090-es VGA-kkal, ugyanis villogó kijelzőkre panaszkodtak az érintettek a tesztelés során. A hibát nem csak ismeri a cég, de alapvetően sikerül is azonosítani az okát, viszont nem lehet javítani a program oldaláról, vagy pusztán a grafikus eszközillesztő frissítésével.

Emiatt az NVIDIA egy új firmware adott ki a GeForce RTX 4090-es VGA-khoz, amelyet a játékot futtatni kívánó felhasználóknak alkalmazniuk kell egy frissítés keretében. A művelethez az alábbi oldalon keresztül letölthető eszközre van szükség, amelynek elindítása után követni kell az utasításokat.

Az Electronic Arts kiemelte, hogy ha a fenti probléma az új firmware ellenére is megmarad, akkor azt az ügyfelek jelezzék feléjük a PC teljes konfigurációjának, illetve az adott GeForce RTX 4090-es VGA-hoz használt BIOS és meghajtó verziószámainak megadásával együtt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés