Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enclave
aktív tag
Értem de akkor milyen középkategóriás telefont tudsz ajánlani aminek max 6,3"-as kijelzője van + 6-7 évnyi update-t kap és Androidos? (Iphone nem érdekel)
Mert én egyedül az S23-24-25-öt találtam ilyen méretben de S23-hoz max 5 év update jár amiből már 2 év "leketyegett" (így kiesett), az S24 esetén pedig mindenhol az Exynost szidják üzemidőben (SD pedig nincs hivatalosan EU-ban nekem pedig fontos a garancia) de legalább már 7 évnyi update jár hozzá (amiből 1 év ketyegett le).
Az elvárásaim az árak miatt ilyen magasak, S25 380 ezer, S25+ 500 ezer sajnos. Az én hibám biztos, hogy az utóbbi 5 évben nem követtem a mobilok fejlődését de az árakat látva naivan azt feltételeztem hogy van mögötte műszaki fejlődés is, nem csak "antutu pontok" + kamera megapixelek növelése és AI hülyeségek erőltetése...
Ha fele ennyibe kerülnének ezek a telefonok az elvárásaim is fele ekkorák lennének.
(tudom bennem van a hiba hogy nem veszem figyelembe hogy infláció van és minden drágult az elmúlt 5 évben de akkor is)
A mostani telefonom 2019-ben volt 100 ezer körül (ma kb. 165 ezer lenne infláció kalkulátor szerint), ami 5-6 évesen tud még 1,5 napot és 4 óra SOT-t gyári akkuval, igaz update 1,5 - 2 év után nem jött rá... Úgy vettem észre, hogy pár évvel ezelőtt a középkategóriás telefonok voltak apróbbak és a felsők nagyobbak - most megfordult ez a trend és az apróbb a luxus...
Google Pixeleket találtam ilyen méretben még ennyi update-el de árban szinte megegyeznek (300-400 ezer között) viszont azt a kilógó kamera sávot nem tudnám megszokni és nagyon nehezek (kb. 200g).
Pixel 9A-n nincs kamera sáv hátul de azok a kávák iszonyat vastagok, Pixel 8A-nak pedig iszonyat lassú (18W) a töltése.Kínomban még Fairphone 5-öt is néztem de az a kb. 215-220 g-jával végképp kiesett.
A "mezei" S25 volt a végén ami a fizikai paramétereiben 100% megfelelt, csakhát az SOT lehetne magasabb ennyi pénzért...
A középkategóriás(?) A56 iszonyat nagy és nehéz, akkor már inkább S25+-t néznék ami valamivel "kisebb" és könnyebb bár nem sokkal, viszont legalább 6-7 évnyi update jár hozzájuk...
#3437dnelb, #3438t.imi, #3439*RLaci*, #3440TODI1111: köszönöm a válaszokat.
-
kcsa
veterán
Elég csend van, úgyhogy óvatosan megemlítem: kiizzadták októberi után a márciusi Google Play update-et, ezzel elvileg valamilyen szinten frissíthető az android is, a nagy csomagokon kívül is, de részletesen nem jártam utána. Nálam változott a family link is ezzel egyidejűleg, de nem mondom hogy használhatóbb lett a ui
-
l1k3_1t
tag
Látom hogy furcsálod ezt, nekem nincs jele annak hogy kell-e nyomtatni vagy sem mert eddig nekem kelletett kinyomta(ta)tni címkéket minden egyes visszárú számára (DPD-s csomagpontokon legalább is) - aminek a bizonyos csomagpontoknak tele lehetett ezért is a hócipője ezért-azért ahogy nekem is (nincs nyomtatóm, a végén nyomtatószalonokban kelletett nyomtatnom ezeket a csodákat) - ezért biztosra megyek arra is hogy jaj nInCs CíMkE eZéRt a ..... cSoMaG nEm mEgY mIaTtAd
-
autotaxmo
őstag
Akkor idezem a kollega altal leirtakat. A samsung kollegaja ezen kommunikaciojaval elegge egyertelmusitette, hogy miutan az ugyfel panaszt tett es nem hagyta annyiban a dolgot, igy veletlenul elokeritettek szamara egy olyan telefont amit rendelt. Ideznem a leirtakat:
"Telefonon megkerestek tegnap és a 20.000 forintos vásárlási kupont biztosították, amennyiben nem állok el a szerződéstől és kérem a kiszállítást továbbra is, és többször elnézésemet kérték. Jövő hétre ígérték a kiszállítás megvalósulását, elvileg márciusban kerülhetett volna rá sor a készletekre tekintettel, de igényt tartottam arra, hogy készletátszervezés kapcsán kiszállításra kerüljön hamarabb a rendeléaem."
Az hogy Te csendben maradtal es megis szallitjak neked, nagy valoszinuseggel veletlen.
-
Joezyka
senior tag
Igen!
Legelőször amikor csak kattintgattam 19e Ft-ot írt, nem is foglalkoztam vele, csak kódozgattam, meg nézelődtem.
Aztán amikor az S25-el próbáltam, akkor már végivittem mégis mennyit adnának érte, és akkor írta ezt az összeget (44e). Ha nem adtak volna érte ennyit, tuti nem veszek S25-öt (már majdnem berendeltem az S24-et)
#2818danisuto : addig kéne sok 5%-os kupont kérni amíg össze nem jönne egy 50% és már meg is érné! (Igen értem hogy sajnos nem így meg, de ez azért már milyen jó lenne).
-
-
batai15
félisten
Igazából a minőség nem lenne gond, de az hogy vagy jó vagy nem ami mondjuk egy hirtelen helyzetben nem mindig lesz jó és le csuszol róla már más... Gondolkodom pixelen mert az ftp szerver sem rossz film nézéskor , de lehet megyek vissza én is.
Nem hibátlan az ios ,számos kompromisszum van , de első héten több gondom volt itt mint ios-en két év alatt kb.
De a one UI viszont eléggé jó , meg sok jó dolog van itt.
Ja és nem vagyok iOS fan. -
lge73x
tag
Igen, nagyon bénák voltak a hivatalos webshopban, hasonló helyzetben voltam mit Ti, én még 22 rendeltem meg az s25+(512G) kékesfeketét, de már nem bánom, hogy lemondtam, ses.hu a kedden megrendelt navykéket szerdára kiszállította, és sokkal jobban jöttem ki, ha valóban pont formájában 67eFt jóváírnak....339 jött ki a vége.
-
kcsa
veterán
Mindeközben Indiában 10 percen belüli szállítás
-
*H*
aktív tag
Valószínűleg akkor a választott színtől függ. Tegnap a kékes-feketét és a ködös ezüstöt már előrendelni sem lehetett, csak annyit írt, hogy ,,hamarosan". Viszont az S24+/512/tengerész-kék tegnap este 23:00 utáni rendeléssel, már ma a GLS-nél volt, valószínűleg holnap ki is szállítják.
-
attika89
senior tag
-
-
-
Agent_007
tag
köszi a részletes választ. "van egy töltési görbe" - nem vagyok műszaki ember, de erről olvastam én is már valahol, épp ezért nekem 25w a töltőm és emiatt is kérdeztem. egyébként sokszor inkább a családtagok 15w töltőjével töltök én is, mert amíg tölt, én nem nyomkodom, tudok mást csinálni.
"miért ne venne 45W-os töltőt, ha egyszer ez a támogatott max?" - persze, vegyen mindenki azt amit szeretne (mindenki másra szánja a pénzét, lásd itt is min három telefonról folyik a beszélgetés), mindössze megérteni szerettem volna miért van rá szüksége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Alig-alig változott a funkcionalitás, de tovább erősödött az AI szerepe.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpársportok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest