-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
classic B #3450 üzenetére
Jelzem, androidon sem kell cache törléssel szarakodni. Legalábbis a Samsung S szériájánál amit eddig próbáltam tuti nem. Az alsó kategóriát azért engedjük el, mert iphone vonalon nem igazán van alsó kategóriás készülék, így meg félremegy a hasonlítás.
A 60Hz meg fogadjuk el, hogy van akinek gáz, van aki észreveszi de tud együttélni vele, van akinek válóok. (Én kb középen vagyok a kérdésben, ha van a mérleg másik odlalán elég pozitív dolog, el tudom engedni a 120Hz-et.)
Én is próbálgatom az iphone vonalat, mert most lesz telefoncserém, de egyszerűen a sok jó dolog mellett sem tudom megszokni azokat, amik meg hiányoznának. Pláne nem felárért. Pedig lenyúltam lányom ipad-jét, belaktam és nyomogatom mint a meszes, hogy legyenek felhasználói tapasztalataim. (Oké ott pl ujjlenyomat van nem pedig face ID, ami az egyik fő vonzerő lenne Iphone vonalon.)
De egyszerűen nem erre vagyok hitelesítve.
Ettől még nem szar, csak máshogy jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest