-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdavid1
tag
Döbbenetes újdonságok, ezért kár volt külön bemutatót csinálni.
-
Ununqatrium
aktív tag
Akkor ezek szerint a két kisebbnél marad a "banán" és a f*s fotós képességek? S23-ról a kritikán aluli kamera miatt terveztem váltani valami kompaktabbra, hát a remény nem meghalt, hanem előreláthatóan megdöglött.
-
Gyulafilu
csendes tag
Ez egy vicc! Jó lenne, ha a vásárlók ezt végre a samsung tudtára adnák
-
mhydas99
senior tag
válasz
enginev3.0 #91 üzenetére
Telefonos "life assistant"-nak nem jo a ChatGPT. Arra beepitett asszisztensek valok, azok kozul meg a Google a legjobb. Persze mas, nem szemelyes dolgokban a ChatGPT valoban jobb es osszetettebb termeszetesen.
-
Aryon87
félisten
válasz
Elit3Zotya #83 üzenetére
Igen, de ismerve a hazai közösséget a nagy kínaellenességgel stb, meg az egy rétegnek van csak, és az ára se épp baráti. Nem sokan fogják venni.
Német szolgáltatók pl be se vették, csak a Lite-t és Pro-t. Telekomnál nincs Honor forgalmazás.. -
mhydas99
senior tag
válasz
noPublicFG #86 üzenetére
Tavaly mar tudtam jegyet venni a Google assistant-tal. Persze angolul. Igaz nem vette meg azonnal, azert a summary-t le kellett okeznom. De en is igy voltam nyugodt. Mindenesetre megsporolt nekem minimum 15 percet. A Gemini meg mar biztos hogy jobb is annal.
Tapasztalataim szerint az osszes asszosztens kozul a Google-e messze a legjobb es legmegbizhatobb.
Ralan majd a Microsoft ChatGPT-n alapulo segedje (nem a CoPilot) lesz jobb annal ha kieresztik. -
mhydas99
senior tag
S20-rol erdemes valtani. 21 meg most fogja megkapni az android 15-ot es meg 1 ev bizt. frissitest is. Sosem volt meg ilyen hosszan telefonom megtartva de a mai napig gyors es eleg amire kell. Elotte Huawei P20 prom volt 40 mp-es kameraval, az S21 ugye 12 mp, van is kulonbseg. Ebben visszalepes volt az S21. Barki barmit mond, a Samsung messze nem kamerabajnok meg ma sem. Eros felso-kozepkategorias a kamerai teljesitmenye evek ota, de nem csucs. Honor, Huawei, Vivo, Xiaomi Pro felette vannak.
Jovore valtok majd h mar nem lesz tobb frissites ra es ha addig nem jon ki valami jo ajanlat, akkor majd S24 vagy Pixel lesz. -
Szena67
aktív tag
Samsung megvelósította a tökéletes újrahasznosítást a régit csak befogják a satuba kicsit reszelnek rajta átcimkézik és kész van. Egy Oppo Find N5-ben úgy tűnik több innováció lesz, mint amennyi náluk 10 év alatt terem. Csak azt nem tudom akkor mit csinálnak egy teljes éven keresztül?
-
(küldd el Bélának, hogy hétfőn melyik vonattal tud odaérni az esedékes meetingre az irodából)
Azért, ha nem baj, még hitetlen vagyok ilyen irányú fejlesztések terén! Eddig négy AI-val biztosan kipróbáltam, a repülőjegy vásárlást, sajnos az olyan alapvető információkkal bajban vannak, mint a "REPÜLŐ" - mit is jelent? Az olyan összetett dolgokról, mint az X napon kell ott lennem, előtte, utána + - 1 nappal keressen... Majd megoldásképpen felhozza a Flixbuszt. Hát köszi! -
-
autotaxmo
őstag
Hát en dobbentem neztem vegig ezt az egesz unpacked esemenyt. Annyira zavaro volt a fovezer angolja es beszede, hogy egy ponton ki kellett kapcsolnom a közvetítest es visszakapcsolni amikor mar nem o beszelt. Amugy kva unalmas es vontatott volt az egesz esemeny. Ezt az AI dolgot meg tenyleg nem ertem, hogy mire jo. Eszmeletlen, hogy evek ota tenyleg ugyanaz a kamera rendszer, egy kva makrot nem tudnak belerakni az S25-be sem, nem tudják novelni a wireless toltes sebesseget sem es meg lehetne sorolni a dolgokat. Fura egy fejlesztes. Amugy mi a legalacsonyabb lekuponozhato ar egy S25-re? Csak kivancsi vagyok, en tovabbra is boldogan hasznalom az S23-at amit anno 2 eve vettem megjeleneskor 280-290 ezer kornyeken
-
stewe780
őstag
Tényleg nem javítottak az alap s25 kameráin semmit?!? Gratulálok...
-
attika89
senior tag
S22 ultráról szeretnék leválni már. szerintem meg fogom lépni.
Kis kuponozós ismerős kellene már csak mellé, hogy jobban nézzen ki a vége.... -
classic B
senior tag
Remélem a virtuális közelségérzékelőt is meghagyták!
-
Szar ide vagy oda. Nekem soha nem volt meg ultram. Iden biztos veszek egyet. Jekem tetszik a lekerekitett dizajn meg hogy a sulya is csokkent egy picit...
Remelem kamera nem lesz kaka. -
sisley76
tag
Jó estét. Fórumtagok, olvastatok v hallottatok vmit a közelségérzékelőről? Van, vagy S24 féle lesz itt is?
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr.FantastiK #70 üzenetére
És nem is fog visszatérni. Honor meg még gyenge ebbe a menetbe.
S9+ óta várok egy remek Samsungot, 22U óta a design is nagyon bejön (bár térnek vissza a kerek formára, ami nem tetszik), de mivel nálam a kamerák elsőbbséget élveznek, és pont abban a leggyengébb, így várok még... Már most a Xiaomi14Ultrám 2 évre megfog, addig az S27Ultra csak hoz valami érdemit, max szappantartó formát ismét -
klaya86
senior tag
Szánalmas az egész széria. Tavaly is azt éreztem, hogy lófax a fejlődés, na de most... Az ultrát sikerült egy tucat phone külsőbe öltöztetni. 100 éve ugyanaz az aksi, töltes ,kamerák.A sima S-ek ,hm kb S23 széria harmadjára kiadva. Iszonyat csalódást mind. Maximum s22 szériáról érdemes váltani. Felette abszolút nem.
-
Chrys_
addikt
válasz
LosBlancosRM #71 üzenetére
S10 tabletről Wireless DEX-n keresztül néztem a TV-n a műsort
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Dr.FantastiK #66 üzenetére
Hogy mi? Dexet se használják elegen?
-
Chrys_
addikt
válasz
Dr.FantastiK #66 üzenetére
Hogy mi van a DEX-szel??
-
Aryon87
félisten
Azkomoly. Nesze semmi fogd meg jól. pár alap kötelező és ennyi, és az egyik legnagyobb potenciálos erősséget (kamera) meg hagyja ahogy van, lassan 4-5 éve. És nyakam rá, hogy az is szr lesz Gratulálok. Mindezt 600+-ért (kuponos bohóckodást meg hagyjuk).
Ja a 45W az meg hab a tortán..
Köszönjük meg USA-nak az egyik legnagyobb és innovativ rivális kicsinálását, itt az eredménye. -
mhydas99
senior tag
válasz
enginev3.0 #55 üzenetére
Akkora vallalat mar hogy semmilyen blamat nem engedhet meg maganak mert eros a helyezkedes. Azert az uj tipusu akkumulatorok kb. 1 eve vannak jelen tehat meg nincs kiforrott tapasztalat veluk. Majd ha 2 ev mulva sem lesz tele a sajto fwlrobbano telefonokkal vagy erosen degradalodokkal, akkor majd atveszik.
Az teny hogy nagyon lassan fejlodnek a telefonjaik. Egyertelmuen a szoftverre es AI-ra helyeztek a hangsulyt mar 2. eve. Ujramarketingelt neven eladjak a mar reg letezo google fejleszteseket...
Unalmas mar, de elmondom megint, ha lenne meg Huawei ugy mint regen, akkor a Samsung mar reg lecsuszott volna a dobogorol. Mivel a fo konkurenciaja az iPhone, ami meg teljesen mas ecosystem, igy gyakorlatilag nincs a sarkaban kozvetlenul egy gyarto sem es a marketingje is eros, ugyhogy nem is fognak oriasit fejleszteni amig nem jon egy gyarto aki leverheti oket... -
Dr.FantastiK
őstag
válasz
enginev3.0 #61 üzenetére
na akkor basszak meg magukat ,, es az meg ezenkivul hogy a DEX se fog menni az UI 7 -el , total bukta!
-
Ricardo
titán
Egyetlen dolog ami eszembe jut erről a bemutatóról, hogy Ez most komoly
Akku kapacitása, töltési sebesség, kamera rendszer, és szinte minden más is évek óta ugyanaz.
De a tollat butították az ultrában, ezzel kvázi kiherélve azt amitől egyedi volt a piacon.
Új processzor van, és ennyi.
Ez így egy rossz vicc
-
enginev3.0
félisten
válasz
Dr.FantastiK #60 üzenetére
nem
-
Dr.FantastiK
őstag
na megmaradt a Bluetooth az SPen -be ?????
-
Luki26
csendes tag
128GB belső tárhely és 25W töltés az S25-ben...
Nem tudom, hogy lecserléjem-e a 256GB-os 45W-os töltésre képes S22+ telefonomat... -
ParmaBoy
tag
válasz
LosBlancosRM #57 üzenetére
Igen, a samsung szerint nem hasznaltak ki a felhasznalok.
Bog a videoban kiter ra, erdemes megnezni, ha nem vagy videos, akkor is, sok uj infot tartalmaz.
-
Chrys_
addikt
Mi lett volna az S25 Edge? Valahogy hirtelen vége lett a show-nak...
-
enginev3.0
félisten
Hihetetlen hogy samsung sem rak 6000res akksit a telefonba, mikor a kínaiak igen
Tényleg ennyire fillérb.... megy ezeknél a nagy gyártóknál?Mindent legombolnak az emberekről
Remélem minél kevesebben veszik évről évre a telefonokat ilyen 0 fejlesztések mellett -
A Galaxy S24-gyel indult el igazán a Samsung mesterséges intelligenciára támaszkodó termékstratégiája, aminek leginkább az volt az eredménye, hogy a csúcsmodellek hardveresen épp csak annyit változtak, hogy megfeleljenek a kötelező elvárásoknak,
Nem, nem felelnek meg. Ennyi pénzért nem.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Elit3Zotya #46 üzenetére
23U- ról ugrottam a 24U- ra, de nem bántam meg. Most a 25- bemutatót megnézve, még nem tudok dönteni. Biztos ami biztos, majd elmegyek élőben megnézni. Még az S- szériából, egyik sem maradt ki. Fanatikus telefonos.
A Galaxy Ring, jobban megmozgatott. -
PedroPascal
őstag
Sziasztok. Samsung-tól az S25U 1Tb milyen áron lehet most kuponokkal rendelni? Azaz hány %-al, kedvezményt lehet kínozni az alap ajánlatból?
-
Rigormortiis
veterán
válasz
LosBlancosRM #17 üzenetére
Az az igazság, hogy ezzel egyáltalán nincs semmi bajom
-
szami777
addikt
Rosszabb az elrendelés mint tavaly, mert most a készülékbeszámításért nem ad extra kedvezményt...
Nem váltok s24-ről most s25-re, ez nem lett az igazi idén.
Az alap s25 szériát kb 3 éve úgy kezeli a samsung, mint ha valami kelés vagy kényszercucc lenne, szép lassan lealacsonyítja a tudását... -
-
kengyel
nagyúr
Szerintem, 24- szériáról semmi értelme váltani. Na ez is megvolt, jöhet a One UI 7.
-
ParmaBoy
tag
válasz
Elit3Zotya #40 üzenetére
Most nezem Bog videojat es igaza van: ha elkezded epiteni az okoszisztemat, akkor abban nem ugrasz ki, es a 3 nagy teljesen elkenyelmesedett. Magamon is erzem. (Ios karosult
)
-
Dilikutya
félisten
Hát ez nem sok. Nem bántam meg, hogy 2 hete vettem egy S24 Ultrát, kár lett volna +200 ezerért megvárni ezt.
-
Nem mondom, jól oda tette magát a samsung.
Mondjuk annyira igen, mint az Apple.
Kamera szenzorokat még most sem cserélte a sima változatokban, ez már durva kicsit.
Az ultra is kb semmi kamera fejlesztés, eléggé meg lesz alázva.. -
zzola
titán
Eddig néztem az eseményt online. AI-ra épül szinte minden, persze lesz 1-2 új szoftveres trükk is. Szerintem még S23-as szériáról sem érdemes váltani, annyira nincsen új a nap alatt, sajnos. Mondjuk az előzetesekből ez várható is volt.
-
macikos
addikt
Manapság többet számít az akku újrahasznosítás, mint az igazi fejlesztések
-
Sasa WRC
csendes tag
Számomra érthetetlen, hogy nincs az ultra tollban Bluetooth funkció többé. Az egyik kedvenc funkcióm volt, hogy lehetett a tollal fényképezni.
-
mhydas99
senior tag
Eltunodve az arakon es a szoftverfrissitesen, tavaszra nagyon megeros lesz az S24. Ha csak nem vagjak arcon szandekos kirekesztessel, akkor ugyanazokat az AI funkciokat mev kell kapja mint az S25. Leszamitva a teljesitmenyemelkedest, ami a legtobb esetben nem szukseges, nem igazan fejlodott sokat a tavalyihoz kepest ahogy az varhato volt. Legalabbis nekem igy tunik. Ketlem hogy fotozasban a hangyanyinal jobb lenne az uj. De majd kiderul...
-
ParmaBoy
tag
Nos, a hosszu szofveres tamogatas... amit konnyu ugy tartani, h teljesen belassult a termekfejlodes. (Samsungtol fuggetlenul)
-
Ricardo
titán
válasz
undercover #25 üzenetére
Nem leszel előrébb. Ott is ezt a fejlődési ütemet követik. Csak ott pofibb a terelés, hogy miért jó neked ha évről évre ugyanazt kapod
-
tt1991
csendes tag
Most nézem, hogy nincs hozzá nyitható tok, mint például a smart view tokok voltak régen. Erről tudunk valamit, hogy később érkezik? Vagy idén ezek kimaradnak?
-
undercover
őstag
Nos... Én is azt tudom mondani S23 tulajként, hogy ez egy kalap kaki.
A végén még tényleg iphonos leszek
-
vacs
veterán
Bog, kimaradt a cikkből, hogy mekkora kijelzője van az Ultrának?!
Megnéztem máshol, szóval csak jelzésként írtam le. -
Juhaszatti
addikt
Ilyen fejlesztési tempóban szerintem marad az S23-am kb az S27 megjelenéséig. Mondjuk jobban belegondolva, ezzel egyáltalán nincs baj.
-
LosBlancosRM
őstag
Vajon mi késztet egy 23U,24U tulajt a váltásra? Mert még a kinézet is negatívan változott, a többi meg semerre. Minden évben azt hiszem, hogy ennél kevesebb fejlődés már nem lehet, erre mégis. Kamera design hihetetlenül gagyi, mintha aliről vett volna valaki felragasztható kamera matricát.
-
TaaT
nagyúr
MKBHD videója alatt írta valaki hogy elég lenne két évente új telefont kiadni, annyira nincs fejlődés.
Amúgy azt hittem mostanra már betolja a samsung a kijelző alá az előlapi kamerát.
-
nozs23
addikt
S22 S23 S24 S25 - Totalisan valtozatlan kameraszett. Kemeny.
-
S@c@
őstag
Off:
Ki mennyire tudja lekuponozni az s25 256gb verziot?
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz
bollokcs80 #4 üzenetére
Bananagate vol 4. hamarosan..
-
Ricardo
titán
A felkiálójel négyes akart lenni
De eddig az volt hogy a 128-as azért "csak" 3.1, mert abból nincs négyes. Ezek szerint mégis van?
Mert itt már nem említenek 3.1-et. [link]Még benne van a pakliban, hogy elírás, de ha nem akkor kíváncsi vagyok eddig miért volt a 128 lassabb, mint a többi.
-
janeszgol
félisten
Őszinte leszek nem nagy eresztés. A kamera kávái meg undorítóak. Ott az S24U és S25U hátlapkép. Az S24U sokkal szebb nekem.
-
Bazsi84
aktív tag
Hát értem én,h nem változtak az árak,de nem is lett jobb semmi.Kapott ai funkciokat amit senki nem használ.Very nice..
-
TomPack
őstag
Vajon a kijelzők is maradtak 8 bites színmélységen?
-
bollokcs80
Korrektor
És megcsinálták, belerakták a négy éves kameraszettet a kisebb modellekbe! És megint 128 GB meg 25 watt az S25ben! Elmennek a fenébe.
Reméltem, hogy az S21FE-m utódja családon belül lesz, de ezek után biztos, hogy másfelé nézelődök.
Az egyetlen pozitívum, hogy az árak nem letttek magasabbak.
Köszönet a részletes tudósïtásért, mindjárt nézem a videót is.
Danitól is nagyon jó anyagot kaptunk a Xiaomiról.
-
Ricardo
titán
128-as is van? azt már illet volna elhagyni. de azt olvasom az összes UFS!
Most akkor mégis létezik 128as méretben 4,0-ás verzió? -
LaPedite001
csendes tag
Semennyire sincs "must have" érzésem egy S23 tulajaként.
Majd nagyon talán jövőre, ha érdemi előrelépés lesz kamerában, akksiban, esetleg egy kevésbé melegedő procival...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest