- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Apple MacBook
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Vigyázat, a héten találkoztam MIRGA 0337-es zöld(vsz nem superlockos) 1600-as durcival. Nem tudom szorzólockos e de jövő hétre kiderül.
-
Esmein
nagyúr
Tipphopp. Olvasgattam neten. Nekem azért nemmegy mert superlockos. Ezvan. beszoptam. Na majd veszek egy hypersteppingest jól.
-
Esmein
nagyúr
Az a baj vennem kell majd egy uj 1600-ast mert a mostani szorzólockos és 2300nál tovább nem lehet húzni :/
-
Esmein
nagyúr
válasz
wassermann #56 üzenetére
2000+-os tbred athlonnal 2300 mhzen bencheltem 10413 pontot 3dmark 2001-ben, 1600-as duronnal 2270-en (szorzólock miatt sokkal kisebb fsb) ugyanaz a videokártya 9876 pont és haladok fölfele. Ez igen keményen 5.46 % telj különbség 4x %-os árkülönbség mellett.
-
Esmein
nagyúr
féloff,
Majdnem hülyére röhögtem, magam mikor ma olvastam a szótáratz és véletlen ráakadtam a
thoroughbred szóra. A jelentése telivér/arisztokratikus/jól nevelt.
Korábban azt jhittem ez valami fantázianév.
on -
Esmein
nagyúr
Árgh. Amúgy most mennyin megy mekkora fesszel ? Próbáld meg a memóriaidőzitéseket a 2-2-2-6 -hoz közeliteni, simán rátehetsz 2.8 voltot.
-
Esmein
nagyúr
Amúgy ha bekötöd és nem jó a cache nyugodtan szétkötheted és ugyanúgy fog menni 64-el tovább. Elméletben lehetséges csak + 128k-t engedélyezni a 192 helyett, hátha annyi jó belőle.
-
Esmein
nagyúr
Én csináltam és nem sikerült, és nem azárt mert nem működött a cache, hanem mert nem sikerült még rendesen összekötni benne a hidat. Ezüst szilikon nem felel meg a célnak, pedig a 2 hid tetejét meg is kapargattam egy tűvel, hátha esetleg van rajta valami védőréteg. Próbálok majd szerezni nyákjavító ezüstlakkot.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest