Hirdetés
Aktív témák
-
BaLinux
tag
rii: ''de akik mg nagyon értenek hozzá, azok is lehet elvannak 2-3-5 órát is a konfiggal, mert sztem a linux nem klikk-klakk, hanem /etc ....''
Alátámasztom, tegnap telefonon diktálva, majd neten keresztül telepítettem valakinél debiant
Élmény volt, mit mondjak. Értett azér' hozzá, ezért 4 óra után már X+KDE+minden volt, persze én a háttérben zúztam fel neki mindent 512k ADSLen keresztül, miközben okult.
Ehhez képest az UHU linux játékszernek tűnik, legalábbis a telepítése.Hozzáteszem, hogy eddig csak Debiant használtam/installáltam.
-
BaLinux
tag
Megjegyezném azt, hogy Linux nem egyenlő xmms, kde, stb. Attól hogy az xmms rossz, a többinek nem lesz baja, nem fog kifagyni. Amúgy ha az X-szel van valami ctrl+alt+bkspc-szel kilőheted talán. Kerneled milyen ver? xmms milyen ver? milyen output pluginnel megy? hangkártyád? ez így elég nehéz.
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest