Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Videós, mozgóképes topik
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Házimozi haladó szinten
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
MUŁĐER
addikt
Lenne két kérdésem:
Most akarom fölrakni az UHU-t,és kéne partícionálni,a manual a particion magic-et ajánlja,én használtam már ezt régen,de nincs meg.Viszont a honlapján már nincs próbaverzió,vagy megveszed,vagy nem.Esetleg van másik jó partícionáló progi?
Más.
Amikor előjön a gép indításánál a menü,hogy melyik oprendszert akarom elindítani,onnan hogy lehetne kivenni a win98-at?Mert már letöröltem,de az indítómenüben még mindig ott van.
Aktív témák
Aktív témák
- Apple MacBook
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Peugeot, Citroën topik
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest