Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi hangfal építés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- E-book olvasók
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
proximus
üzenetére
Úristen!
Megtalálta. Beléptem grafikusan, xterm-ből (húú miket tudok, szinte büszke vagyok magamra
) nyomtam egy ''modprobe ne''-t (amire az előbb nem szövegelt vissza) és már ott is van az UHU vezérlőpultban az eth0
(Írja is rá hogy ACCTON TECH. CORP.) Beállítottam az IP-t, átjárót, DNS-t, és máris megy a net is
(Tényleg, mindjárt írok egy üzit onnan is örömömben
) Már csak az a kérdés hogy akkor mi az az ''ipv4'' <inaktív> (gondolom a TCP/IP v4 protokoll, de mit keres a hálókártyáknál?
), mit állítsak be neki IPcímnek (
), és hogy most minden rendszerindítás után ezt végig kell majd csinálni? Gondolom nem. Tehát: hogy lehet automatizálni? 
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) nyomtam egy ''modprobe ne''-t (amire az előbb nem szövegelt vissza) és már ott is van az UHU vezérlőpultban az eth0
(Írja is rá hogy ACCTON TECH. CORP.) Beállítottam az IP-t, átjárót, DNS-t, és máris megy a net is
) Már csak az a kérdés hogy akkor mi az az ''ipv4'' <inaktív> (gondolom a TCP/IP v4 protokoll, de mit keres a hálókártyáknál?
), mit állítsak be neki IPcímnek (