- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztrofotózás
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
1. A SuSE 10.0 nem instabil.
2. Nézz utána mi a különbség a Professional és az OSS verzió közt - szerintem az utóbbit erőltetted.
3. A kernelfordítás kábé a sokezredik dolog, amivel egy linuxosnak foglelkoznia kell. Úgy is mondhatnám: szinte kizárt, hogy szükség legyen rá.
4. SuSE alatt amúgy a kernelfordítás kábé felejtős.
5. Van. MPlayer, MEncoder, stb... -
zLegolas
őstag
A WineX a 3D-s (directX) féle dolgokat is eszi, és pénzes program. Szal ha játszhatnékod van, akkor ez kell neked.
De eléggé problémás asszem, az oldalukon van rengeteg game felsorolva mint támogatott, de a fene tudja... komolyab tapasztalataim nincsenek sajna (nem nagyon játszom...) -
zLegolas
őstag
Csak azért hallasz ilyen sok bajt mert akinek működik rendesen , ő nem irogat a forumra hogy ''kiraly nincs semmi bajom''.Amugy nekem tetszik es megvagyok vele elegedve, igaz van egy ket hibája , de minek nincsen, szal szerintem nekem ez lesz fent egy jódarabig.
Biztos így van, én dettó így érzek a SuSE-val, bár azt is sokan szidják...
Mondjuk ott áll az asztalomon komolyabb nekiveselkedésre várva egy Gentoo (hála érte Sipi-úrnak!), meg egy Black Panther, újabb UHU, stb...
Talán mostantól időm is több lészen... -
zLegolas
őstag
Olyan sokaktól hallok ilyen nyüglődést, hogy kezdem elhinni, tényleg vacak az 1.2.
Még jó, hogy nem erőltettem, (pontosabban ki sem próbáltam...).Lehet, hogy ezután sem fogom... -
zLegolas
őstag
válasz
yossarian #2026 üzenetére
Linux vírus nuku, vírusírtó akkor kell, ha a Windows-t akarod vele tutujgatni.
Netezni mindenképpen csak Linux alatt próbálj, ezzel a rizikó 95%-át ki is ütötted. Ha mindezt megspékeled azzal, hogy felhúzod a tűzfalat (nem'tom UHU-n hol van, de benne van az tuti!), akkor 99%.
A maradék 1 meg le van ejtve -
-
zLegolas
őstag
A spéci kártyákon (a maiak mind ilyenek) nem megy csak úgy a 3D, ahhoz a megfelelő (ATI v. nVidia) drivert is fel kell erőszakolni.
Ez azért van, mert a nyílt forráskódú Linux-okba nem lehet gyárilag zárt forráskódú részeket beheggeszteni, azokat a gyártók honlapjairól kell (ingyenesen) letölteni és beizgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest