Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hefe
aktív tag
Az 1.2 nektek is 1 cédés különben? Mert ami eredeti van nekem az 1cédés amit meg szedtem netről az 2.
-
hefe
aktív tag
válasz
Kristoforo2 #2594 üzenetére
Sajnos nem tudok mit mondani. Lehet sata2 adja fel neki a leckét.
UHU ejtve -
hefe
aktív tag
Nah azt a problémát megoldotta. Ezek szerint nem szereti a Cool 'n' Quiete-t a linó.
Másik problémám.
Feltelepítem és mikor a grubot kell állítgatni akkor azt kérem hogy írja át az MBR-t de akárhogy szemvedek restartkor automatikusan az Xp indul el...
(pedig a linuxos parti az aktív....)
Na ezzel mit lehet kezdeni? -
hefe
aktív tag
Nah beszereztem egy eredeti 1.2es office változatot.
Viszont az a baj hogy nem lehet telepíteni mert megáll a legelején.
Kernel Panic:
Egyszer azért mert az kéri kapcsoljam ki az acpi szolgáltatást. Megtettem és szépen acpi-t offra pakoltam
Másodszor meg ugyanott de azt írja hogy power save K8 bla bla hiba és megáll....
Mit lehet tenni? -
hefe
aktív tag
válasz
T. Almeida #2546 üzenetére
A topik legelején volt róla szó. Valami utmutató az uhu- telepítéséhez használatához.... Gondoltam van ilyen pl az 1.2höz is...
-
hefe
aktív tag
Sziasztok! Valaki megtenné hogy belinkeli a pdf-es oktatórész címét?
Előre is ksözi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest