Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
Tegnap este 1 órát próbálkoztam beállítani. Sikertelenül. Így gondoltam, hogy leszedem az 1.2es verziót. Most jön lefelé. És amúgy eszembe jutott, hogy az előző konfigommal se ment
(azon is AC97 hang volt) Jah igen: honnan lehet leszedni Linuxra játékokat, progikat, meg ilyeneket? És amúgy tegnap linux alól letöltöttem egy progit (linuxos) és kaptam egy .bin fájlt, amivel nem tudok mit kezdeni
Utolsó kérdés: pl: videókarinak nem kell drivert felrakni, jó az amit a Linux felrak magának? Sorry a kérdésekért, csak nagyon láma vagyok (egyenlőre
)
Üdv: Atesz
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gyúrósok ide!
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Videós, mozgóképes topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Arc Raiders
- Sorozatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- Eladó 2 db pixel 7
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(azon is AC97 hang volt) Jah igen: honnan lehet leszedni Linuxra játékokat, progikat, meg ilyeneket? És amúgy tegnap linux alól letöltöttem egy progit (linuxos) és kaptam egy .bin fájlt, amivel nem tudok mit kezdeni
)