Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
Cathfaern #1380 üzenetére
OK, de hogyan? Ha beírom a root jelszót, akkor ott a konzol, ahol viszont nem tudom, hogy ezt hogyan csináljam (nem értek a Linuxhoz). Szóval beírtam, hogy dir, úgy nézett ki, hogy a root könyvtárában vagyok, ezért beírtam a cd .. -ot, de nem lépett visszább, ahol voltam, ott meg nincs etc könyvtár. Megpróbálkoztam a startx vagy xstart vagy mivel (ami elindítja a grafikus részt), ott viszont nem volt egér (ami még nem nagy gond) és menü (ami viszont már probléma), csak az asztalon levő ikonok voltak, meg egy rakás hibaüzenet. Megpróbáltam onnan megnyitni a saját könyvtáramat (gondoltam visszalépegetek majd, és átírom a szükséges filet), de akkor is csak hibaüzenetek jöttek.
Azért meglepő, hogy a Linux ebbe belebukik (egy tőle független partíció lecserélésébe).
Azt is írja meg valaki, hogy mivel tudom szerkesztteni az fstab-ot, és hogyan (volt valami karakteres szövegszerkesztő, amivel elég nehezen boldogultam).
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest