- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.J. András
őstag
válasz
renderman #22 üzenetére
szuper, köszi hogy utána néztél... akkor itt elég az "ŐSKÓDOT", a törlő regisztrációs kódot egy PENDRIVE-on mentenem, és amikor kell az Ügyfélkapu+, akkor bedugom a PENDRIVE-ot a gépbe, legenerálom a 6 számjegyű kódomat, és bent is vagyok a GOV.HU felületen?
És így bármilyen plattformra telepítés nélkül át tudom vinni az Ügyfélkapu+ beléptető XCPASS progimat?
Köszi .... -
Soma01
veterán
válasz
renderman #20 üzenetére
Azt nem is láttam még sehol megemlítve hogy van ott már régóta Progresszív webalkalmazás (PWA) is. Ami platform független és csak egy modern böngésző kell hozzá. Net kapcsolat nélkül is működik. Csak nem ismerik sokan ezt a lehetőséget. Most már ki van téve a főoldalra is a telepítés lehetősége.
Én mondjuk olyat keresek ami széles körben ajánlható. Nem kell hozzá pilóta vizsga... Sajna ez a KeeePass nem egyszerű. Meg jó lenne szinkronizálás is mobil és asztali kliensek között. A github-on keresgélek egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Technikai háttér-információk – mi is ez az egész? IntróEzek az információk hasznosak lehetnek annak is, akik korábban...
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest