- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Micro Four Thirds
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
Nem szerintem, hanem mindenki mas szerint, meg a Sony szerint is.
A telefon 1400 dollaros aron nem veszteseges. Keptelenseg.Epp arrol van szo, hogy mas gyartok sokkal olcsobb telefonjai sem vesztesegesek es pont azert nem veszteseges az uzletag sem, mert jol van kiegyensulyozva a ketto.
Meg 1000 dollarnal sem lenne veszteseges a telefon, viszont a mostani (nem mukodo) strategia helyett ezen lehetne valtoztatni."Pl. azt jelenti hogy jobb minőségű a hardvere, szoftvere, ígéreteit jobban betartja stb"
A peldakat ertem, viszont ezek egyike sem jellemzo a Sony telora.
Nincs jobb minosegu hardvere, sot specben van nala jobb, olcsobb telefonoktol, a szoftver sem kulonosebben az, az igeretei betartasa pedig onnan indult, hogy elmaradt jocskan a konkurenciatol, akik tobb foverziot igertek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest