Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Dell notebook topic
Aktív témák
-
ludla
őstag
Ha szeretnénk fájlokat megosztani, vagy biztonsági mentést készíteni jelszavainkról vagy bármiről, akkor ajánlom mindenkinek a Dropbox programot ami Linux, Win, Mac, Android rendszereken is elérhető. Alap esetben 2Gb a tárterület, de ha a regisztráltál és te is meg osztod a linkedet amin regisztrálnak akkor 250Mb al növelhetjük a tárterületet 8Gb-ig is.
Itt regisztrálj a Dropbox-ra Köszönöm!
-
ludla
őstag
válasz
Tompie
üzenetére
Ez alapján sikerült
Grub 2 fájlok és beállításokA /boot/grub mappában lévő fájlok közül sok ismeretlen lehet azoknak, akik az régi Grub-ot használták. Különösen feltűnő a *.mod fájlok sokasága. A Grub 2 moduláris felépítésű és ezek a fájlok akkor töltődnek be, amikor a Grub-nak szüksége van rá.
A Grub 2 felhasználó által módosítható beállításai az /etc/default/grub és az /etc/grub.d mappában vannak. Amikor lefut az update-grub parancs, a végeredmény a /boot/grub/grub.cfg fájlban lesz eltárolva.
-
ludla
őstag
Sziasztok! Valaki tudna abba segíteni hogyan tudom a boot sorrendet megváltoztatni?
-
ludla
őstag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni ma feltelepítettem a Kubuntu rendszert és ezen nem találok Grub beállítási lehetőséget hogy a boot sorrendet beállítsam, van ehez valami program? Ezt találtam de nem sikerült telepítenem se hogy QGRUBEditor
-
ludla
őstag
Sziasztok! Ma feltelepítettem az Ubuntu 9.10 a Windows 7 mellé és az lenne a kérdésem hol tudom beállítani azt hogy Boot nál a windows 7 legyen az első helyen, és esetleg vagy 20másodperc legyen erre. A párom nem nagyon érti ezeket és nem tudja használni ezt így, neki a Win7 kellene hogy induljon magátol. Köszönöm! Nagyon kezdő vagyok mától ismerkedem a Linuxal.

Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hobby rádiós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest