Hirdetés
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD FX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- OLED TV topic
- Fali konzol lapos tévékhez
Aktív témák
-
Tosee
őstag
Üdv!
Feltelepítettem virtuális gépre az ubuntu 9.xx verzióját, de valami nem az igazi a régi 8.xx hez képest! Például a hálózatkezelése mintha lassabb lenne! Rákattintok a megnyitandó gépre/mappára, majd kiírja, hogy xy megnyitása... kéri a jelszót és a felh.nevet megadom, majd, újra kiírja, hogy xy.megnyitása! Szóval nekem ez így nagyon lassúnak tűnik! Emlékeim szerint a régebbi verzióknál nem volt ez megnyitásos üzenet, vagy ha volt is akkor gyorsabban kezelte! Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni? Mármint, hogy a jelszó és a felhasználónév megadása után egyből kapcsolódjon, megnyitásos üzenet nélkül?
-
Tosee
őstag
Hello!
Jelenleg két oprendszer van a gépemen, (XP+Ubuntu) külön vincsire telepítve.
Az ubuntu-t szeretném eltávolítani, és ebben kérném a segítségeteket. Hogyan lenne célszerű letörölni? Nem szeretném eltolni az xp-t... A bootolást a linux boot managerje kezeli. Vagy elég ha leformázom a vinyót amin a linux van, és az xp telepítővel pedig fix boot, fix mbr vagy valami ilyesmi...
-
Tosee
őstag
Hello!
Hogyan tudnám a munkaasztalok közötti váltást billentyűkombinációval elindítani?
Láttam egy videot-amin az illető egy 3d-s kocka forgatásával csinálta. -
Tosee
őstag
Hello!
Hogyan tudnám linux alól megnyitni a windows-os partíciómat /NTFS/ & fájlaimat? -
Tosee
őstag
szövegszerkeztő, és táblázatkezelő linuxa alá az open office?
Nekem ADSL-em van de ugye ott meg be kell állítani a felh.nevet+jelszót
Én egy másik vincsire akarom telepíteni, mármint kettő van a gépemben egy 200Gb-os kettéosztval 20+többi, és egy 7GB-os A 20-ason van a Win, és a 7-esre szeretném a Linux-ot akkor ezt a telepítés során tudom beállítani ugye?
[Szerkesztve] -
Tosee
őstag
Hello!
Még kezdő vagyok. Az a problémám lenne, hogy most szeretném feltelepíteni az ubuntu-t XP mellé, és nemtudom, hogy meglehet-e azt oldani, hogy lássák egymás fájlait?
Tudom egyszerre egy gépen a két oprendszert futtatni?
Hol tudom beállítani az internetbeállításokat?
Milyen tűzfalat illetve virusirtót ajánlanátok az ubuntura?
Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest