Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
DataTraveler
tag
Köszönöm a segítséget!
-
DataTraveler
tag
Ha egy program nevet és egy linket küldenétek róla akkor megköszönném!
-
DataTraveler
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Ubuntu alatt milyen programmal tudom megnyitni a Microsoft Silverlight igényelő videókat?
-
DataTraveler
tag
Sikerült megoldani a problémát!
-
DataTraveler
tag
Megpróbáltam úgy is hogy nem jelölöm ki az automatikus frissítést telepítés közbe és úgy fel ment a rendszer és be is töltőt, de mikkor a rendszer alól frissítettem újra indítottam gépet utána ismét a fekete képernyő jött be!
-
DataTraveler
tag
Sziasztok!
Van egy Asus GS2 típusú laptopom, és fel szeretem volna rakni rá az Ubuntu 12.04 LTS verzióját!
Telepítéskor bekapcsoltam, hogy frissítse a rendszert, de mikor újra indult a gép és be akart tölteni a rendszer egy fekete képernyő jő be, és nem ment tovább a dolog! Mi lehet a probléma? -
DataTraveler
tag
Sziasztok!
Van egy Asus GS2 típusú laptopom, és fel szeretem volna rakni rá az Ubuntu 12.04 LTS verzióját!
Telepítéskor bekapcsoltam, hogy frissítse a rendszert, de mikor újra indult a gép és be akart tölteni a rendszer egy fekete képernyő jő be, és nem ment tovább a dolog! Mi lehet a probléma?
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest