Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Aktív témák
-
pazzo
tag
válasz
Kendek
üzenetére
Live cd-vel boot-oltam, rákattintottam a fájlkezelőben a meghajtóra, terminálban azt hiszem gksu-val szerkesztettem a shadow fájlt. Lehet, sudo gedit-el kellett volna.
A fájlban csak a felhasználónevem melletti két :: között nem volt semmi a felkiáltójelen kívül.Akkor megpróbálom az általad javasolt módszerrel. Köszönöm!

-
pazzo
tag
Üdvözletem!
A hibás jelszóval még mindig nem tudtam mit kezdeni. Megvolt a recovery mód, minap live cd-vel szerkesztettem a shadow fájlt. Itt úgy nézett ki a dolog, hogy a felhasználónév utáni :: között, ahonnan elvileg ki kell törölni a kriksz-krakszokat, csak egy felkiáltójel volt. Azért azt is kitöröltem.
És még mindig nem jó. Ha programtelepítésnél jelszót kér, a régit nem fogadja el. Viszont így újat sem tudok adni.
Mit lehet még megpróbálni? Végső esetben újra telepítem, de hátha... -
pazzo
tag
Üdvözletem!
Ubuntu 11.10-em van. Valamit jól eltolhattam, mert mikor jelszót kér egy-egy program telepítésnél, azt mondja, hibás a jelszó.

Már végigcsináltam a recovery módot: root shell/ passwd felhasználó/ új jelszó kétszer, de mindig azt írja:
hitelesítő tokenkezelési hiba
password unchangedIlyen esetben mi a teendő?
Előre is köszönöm a válaszokat!

Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- Bittorrent topik
- Haditechnika, harcászat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest