Hirdetés
Aktív témák
-
desyron
csendes tag
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Megmondom őszintén nem vagyok nagyon benne a témában.. azt tapasztaltam, hogy a gparted látta a partíciókat, azzal minden oké volt. Win telepítőnél meg 1x hibaüzenet hogy gebasz van futtassak vírusírtót, 1x meg "nincs meghajtó" vagy vmi ilyen szöveg.. Mindenesetre ebből tudtam kiindulni és már kész is volt minden: link

Csak a gparted-el nem szerettem volna valami bibit csinálni, nem is az én gépem lesz
-
desyron
csendes tag
Sziasztok!
Most vettünk egy notebook-ot, Ubuntu van rajta.. Megpróbáltam feltenni a windows-t (xp), de a telepítő elején kibök egy olyat hogy nem lát partíciót. Leszedtem a Gparted nevű progit, ki is írtam cd-re, bebootol vele és bejön a partíciókezelő ami látja is a dolgokat.
A kérdés, hogy ha win-t szeretnék feltenni, akkor törölhetem az összes partíciót és készíthetek egy újat más fájlrendszerbe amire talán felmegy a win? Vagy ha törlöm az összesset akkor hello-bello volt gép nincs gép? Csak gondoltam megkérdezem, még sose volt dolgom semmilyen Linux-al, azt se tudom merre mi van, elrontani nem akarom.
Üdv
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LEGO klub
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Hálózati / IP kamera
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest