Hirdetés
Aktív témák
-
Bár úgy lenne
Ha lefordítom a LIRC-et, beállítom meg minden, akkor megjelenik IRKick alatt. De rávenni, hogy irányítson is valamit, az már nem megy. Amarok modul van benne, próbáltam, de semmi, pedig érzékeli a jelet, ez látszik az ikonján. S ha újraindítom a gépet, akkor vége, kezdhetem elölről a fordítással, mert az IRKick "elfelejti", szóval... a TV-out miatt a szuper asztali effekteket sem tudom bekapcsolni, de annyi baj legyen. A VLC-t irányítanám infrával, dehát... hiába olvasom a lirc.org-ot, iszonyat kreténül van leírva minden. Pedig semmi más nem kéne, csak egy rohadt program, ami billentyűlenyomásokat rendel hozzá a távirányító gomjaihoz. XP alatt ez tök jól megy (jó, hogy van hozzá driver), miért ilyen bonyolult Linux alatt...
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ha lefordítom a LIRC-et, beállítom meg minden, akkor megjelenik IRKick alatt. De rávenni, hogy irányítson is valamit, az már nem megy. Amarok modul van benne, próbáltam, de semmi, pedig érzékeli a jelet, ez látszik az ikonján. S ha újraindítom a gépet, akkor vége, kezdhetem elölről a fordítással, mert az IRKick "elfelejti", szóval... a TV-out miatt a szuper asztali effekteket sem tudom bekapcsolni, de annyi baj legyen. A VLC-t irányítanám infrával, dehát... hiába olvasom a lirc.org-ot, iszonyat kreténül van leírva minden. Pedig semmi más nem kéne, csak egy rohadt program, ami billentyűlenyomásokat rendel hozzá a távirányító gomjaihoz. XP alatt ez tök jól megy (jó, hogy van hozzá driver), miért ilyen bonyolult Linux alatt...