Hirdetés
Aktív témák
-
escape
aktív tag
Ha 7.10 es ubid van akkor elég ha Hozzáadás/Eltávolítás-ban beirod: ccsm (alias Compiz configuration settings manager vagy Advanced Desktop Effects Settings ).
Feltelepited, majd az asztalra jobb klikk, effektek fül, és ott az egyéniben rámész a beállitások gombra, vagy ezt menüből is megteheted, de igy gyorsabb, innen kiválasztod a kocka munkaasztal azt hiszem és a kocka forgatása plugint és ha megy akor Ctrl+Alt+Egér bal gomb nyomvatartása melett tudod forgatni a kockádat.Ha igy sem megy, leirom részletesebben.
Sámli Szerintem ha felteszel egy 7.04-et akkor a Frissítés kezelő nem fogja azt 7.10esre frissiteni.
A frissitéskezelő sztem csak a kernelt és programokat nézi..Ha 7.10-et akarsz akkor azt a 7.10-es cdről kell telepitened.
Én igy gondolom, de kezdő vagyok, uh elnézést ha hülyeséget mondtam.
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Path of Exile 2
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gitáros topic
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest