- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
Na, mikor először csináltam NVTV-vel, akkor ment. Most már el sem indul, mondván, hogy nem támogatott a VGA-m. Amíg ilyen alapfunkciók nem mennek Ubuntu-val, részemről eláshatják magukat...
A te GF4 Ti4200-adat támogatja viszont, láttam egy beállítási példát épp azzal a kártyával. Sok szerencsét hozzá -
NVTV-vel csináltam, TwinView módban (de próbáltam a másikban is, eredmény ua., igazi Clone módot nem találtam). NVTV-ben simán bekapcsoltam a TV kimenetet, elmentettem a konfigot root módban, ahogy javasolta. Mondom, kép az volt a tévén, az asztal képe, de az istennek sem tudtam áttenni rá semmit. 8800GTS-em van. Most majd még megpróbálom úgy, hogy a videolejátszót állítom be, hogy tolja ki a képet. Meg akkor a MythTV-vel is, arról most hallottam először
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest