Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
God Vazzeg #46867 üzenetére
Frissíti, de tök ugyanaz nem lesz, mint egy friss final telepítés. Pl. Ubiquity változtatások még lesznek a véglegesig és azokat a módosításokat amit az új telepítő csinálna nem lesz meg. Ha változtatják a default settingseket az sem mind fog megtörténni. Vannak rebuildek is amikor az uj gcc-hez újrafordítanak minden csomagot...stb. Hibás triggerek is megmaradhatnak (én ha frissitem a mostani dailyt akkor vannak hibák). Nekem volt már olyan, hogy egy felfrissített rendszeren valami nem jól ment, de egy tisztán igen.
-
válasz
Persze, bár már igazán megvárhattad volna, hogy hivatalosan is kiadják a Beta1-et. Mondjuk eddig úgy tűnik, hogy a mai daily lesz az az amd64 és i386 desktop telepítőkből, de kicsit késik a kiadás mert pár .iso-t még most építenek újra.
-
MacCaine
őstag
válasz
Az lenne a láma, ha nem csinálná...
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Új Dell 7340 Latitude 13.3 WUXGA Touch i7-1365U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest