Hirdetés
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
dcsabesz
üzenetére
Na szóval egy kissé kimaradtam, mivel csak napközben vagyok errefelé. Az, hogy idétlenül fossa magából a logot, nálam azt jelentette, hogy valamilyen driver-hiba miatt azt érzékelte, hogy másodpercenként 20-30 alkalommal kicserélem az akksit a netbookban. Emiatt a kernel ontotta magából a státuszok eseményeit, és ezeket láttad az udevadm monitor kimenetén. Ez a kis alkalmazás egyébként annyit csinál, hogy az udev alrendszeren átfolyó eseményeket monitorozza, és írja ki az aktuális cselekményt. Amikor ez a kimenet egy vadul futó listát ad, akkor ott állati nagy gáz van.
A netbook-kal kapcsolatban amúgy nekem is az volt a megoldás, hogy downgrade 10.04-re, ott ritkábban jönnek az események, 2-3 másodpercenként, vagy akku ki - táp be, nincsen őrület, illetve a 12.04-es daily esetében szintén ritkábban jönnek ezek az események.
Egyébként ha már idáig eljutottál, megtehetnéd azt a szívességet, hogy vagy kommentelsz ide egy rövid leírás keretében, vagy csak kattintasz az affects me linkre. Kicsit nagyobb prioritást kap a dolog, ha többen jelentkeznek, és hamarabb javíthatják, bár ez mondom inkább kernel probléma.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Búcsú a sajtreszelőtől?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- PlayStation 5
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest