Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiMedia lejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autóhifi
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Brutforsz
senior tag
válasz
Neil Watts #4527 üzenetére
Annak idején találtam egy nagyon jó útmutatót a Linux - Windows (XP vagy Vista) dual-bootos rendszer kialakításához (történetesen Ubuntu 7.04-en mutatják be a folyamatot, kisebb eltérések előfordulhatnak a 7.10-hez képest, főként a partícióelnevezési szisztémára érdemes odafigyelni).
A lehetséges variánsok (Linux - XP, XP - Linux, Linux - Vista, Vista - Linux; a telepítési sorrend is számít) közül kiválasztva a számodra érdekeset lépésről lépésre szépen leírja, mit kell tenned.Mielőtt még tiszta lappal indulnál, egy tanács: (miután minden szükséges adatodról elkészítetted a biztonsági másolatot) végezz el egy-két kísérletet - hiszen úgyis nulláról újratelepíteni szándékozol, tehát most kockázatmentesen próbálkozhatsz - például először töröld le az Ubuntut, rakd rendbe a Vista bootolását, majd telepítsd újra az Ubuntut stb, aztán töröld a Vistát, tedd tisztába a grubot, majd telepítsd a Vistát megint, és pattintsd össze a grubot ismét stb. Pár óra játék alatt sok értékes tapasztalatra szert lehet tenni.
-
vamzi
senior tag
válasz
Neil Watts #4527 üzenetére
ezt ahogy leirod, meglehet valósítani, habár nem nagyon értem a folyamatot, de ha felteszed az ubit teljes winyóra, az nem azt jelenti h örök életre ott marad, az is letörölhető ugyan ugy mint a vista vagy bármely microsoft termék.ha nem kaptál választ pontosíts és én is pontosítok
tusi74 nekem is gyorsabb a notim, meg az egész gépezet;)
Aktív témák
- Mobil flották
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Xbox Series X|S
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest