- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nero alatt szerintem megy.
Persze, megy már vagy 8 éve windowsz alatt egy sereg programmal. De ezek általában pénzes programok, ahogyan a NERO is az. Linux alatt, a közkedvelt ingyenesekkel meg nem megy. De megy például linux alatt az ImgBurn-nal, csak ahhoz icipicit érteni kell. Az én környezetemben az ilyen program olyan mintha nem is létezne.
De nem is tudom miért mondom ezt el. Nézd, "ki mint él, úgy ítél", mondja a régi mondás. A legtöbb felhasználó nem találkozik ilyen problémával, de ettől ezek a problémák léteznek és adott esetben meg kell tudni őket oldani alap felhasználói szinten, kettő darab egérkattintással. Tudomásul kell azt venni, hogy ez még linux alatt nem megy. Ingyenes. Csoda hogy az is megy amit látsz. Nem lehet reklamálni érte, hogy nem megy. Viszont ha az ember ilyesmit latolgat egy ici-picit is, máris elkezdik zrikálni a linux-fanok, hogy akkor húzzon el innen. Pedig éppenhogy ezek a dolgok is szorosan ide tartoznak Szerintem.
Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Fogyjunk le!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - OFF topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Iqos cigaretta
- PlayStation 5
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P51 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest