Hirdetés
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kompakt vízhűtés
- iPad topik
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
válasz
Kendek
üzenetére
Fstabot már próbáltam, de nem volt hajlandó. Boot közben közli, hogy nem létezik az eszköz ( /de/sdb1) Mondjuk lehet én voltam a béna, de nem úgy tűnt :S
Én is úgy voltam vele, hogy esetleg lassabb lesz, de böngészés közben nem érezni, és nem terheli feleslegesen a winyót. (Talán gyorsabb az elérési idő, nem néztem utána a várható hatásoknak.)
A pendrive úgyis kukás, én javítottam meg, de nem sikerült 100%-osra, az én gépem felismeri, jól működik, de _semmi_ más nem :S (Van már pár halálból feltámasztott pendrive-om, de eddig mind vagy jó lett, vagy nem
) Szóval nem lesz kár érte.A thumbnail készítés, meg a FF cache meg pont azok a dolgok, amik indokolatlanul sok kis file-t csinálnak, elvannak azok ott, és pl. a FF ha nincs meg az eszköz, simán visszaáll az alapételmezett cache-re.
Aktív témák
- Linux haladóknak
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GTA VI
- Hardcore café
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- iPad topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Szóval nem lesz kár érte.