Hirdetés
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
Had tippeljek: ATI kártyád van, és a zárt drivert használod. Ez a legáltalánosabb összeállítás suspend/hibernate problémáknál

Komolyra fordítva a szót: nagyon sokféle oka lehet, szerintem ezt mi így nem fogjuk tudni megmondani, javaslom az ubuntuforums, launchpad keresést hardver-specifikusan, biztosan más is beleütközött a problémába. -
vamzi
senior tag
nem tudom te mennyit vártál, de nekem azért elidőzik azon a ponton mikor a balfelsőben villog a kurzor.mennyi memóriád van? nekem csak 512 de sztem eléggé sokáig tartott a mentés.Jah és még lassabban állt fel a rendszer mint ha csak simán bekapcsolom
javaslatom, h várj.A felfüggesztés miért nem jó?
én mindig azt használom, jó igaz olyankor fogyaszt áramot is, illetve joval többet 
ahogy elnézem az infódat, a memória mennyisége lessz a ludas
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

javaslatom, h várj.A felfüggesztés miért nem jó?