Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MWC 2026: Megnéztük a Lenovo Idea Tab Pro Gen 2-t
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
PuMbA
titán
1 hónapot szenvedtem mindegyik kiadással
Azt hogy faragod meg (ezt kihagytam előbb), hogy amikor leállítom a gépet néha segfaultol a KDE 4.7.3 és nem áll le? Meg azt, hogy a tálcán bent ragadnak az alkalmazások?
A videó szakadást is hogy faragtam volna be? Állítottam én minden istennyilát XV_BICUBUC-ot 0-ra, XV_SYNC-et 1-re, mindenféle kimenet, de semmi nincs, mert az egész backendet átmódosították a Unity miatt aztán tiszta szar lett az egész
Akonadi meg Nepomuk nem irható ki teljesen, alapból van 5 akonadi folyamat, de 2 mindig bent marad. Bemegyek az akonadi beállításokba és kiírja, hogy az akonadi szerver nem fut meg ezek, aztán mégis ott van még belőle. Meg egy ilyen Timidity folyamat is van...
Aktív témák
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trollok komolyan
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt hogy faragod meg (ezt kihagytam előbb), hogy amikor leállítom a gépet néha segfaultol a KDE 4.7.3 és nem áll le? Meg azt, hogy a tálcán bent ragadnak az alkalmazások?
A videó szakadást is hogy faragtam volna be? Állítottam én minden istennyilát XV_BICUBUC-ot 0-ra, XV_SYNC-et 1-re, mindenféle kimenet, de semmi nincs, mert az egész backendet átmódosították a Unity miatt aztán tiszta szar lett az egész