- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Márciusi pillanatkép a hardverpiacról
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
Aktív témák
-
rybank
senior tag
válasz
kiskaktusz
üzenetére
Az a helyzet, hogy a Linuxomat apró darabokra szedtem, ami nem kellett töröltem. Nos amennyire testre tudom szabni a programokat, legalább annyira a kinézetét!
Rainmeter helyett Conky van. Dock alkalmazások után utána keresel, kiválasztod amelyik legjobban tetszik, ha kell. Mert nem biztos, hogy kell. Az alap felületet képes vagy apró darabokra szedni. És ebben is van a buktatója, nem csak a móka. Számtalanszor basztam el a Linuxom, apró beállításokkal.
Amit még tanácsolok a Kubuntu felfedezése után, az a többi már említett felület kipróbálása. Ugyanarra a rendszerre telepíthetőek, mégis teljesen más élmény ( Gnome, Gnome Shell, LXDE, XFCE, )(#41772) aag Már értem! Én akkor leutánozom floatr megoldását.
-
alfa20
senior tag
válasz
kiskaktusz
üzenetére
szerintem és ez az én véleményem:
- vagyon sok disztribúció és persze mindenkinek más tetszik (nekem pl: ubi alapú) a lényegi különbség elsőre a grafikus felület: Xfce, Gnome, Kde. én azért javaslom a win belüli telepítést vagy Live cd-ről futattást, mert így sokkal könnyebb kiválasztani a neked megfelelőt. Ha megtaláltad mi kell utána jöhet a particionálgatás és a telepítés. Én 9 Gb-t szoktam adni Win-en belül ez elég szokott lenni tesztelésre.
De igazából ahogy érzed
Aktív témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- ÚJ LENOVO Legion 5 PRO - 16"WQXGA 240Hz - i9-14900HX - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 5070 - 3 év gar -HUN
- LG G8X ThinQ OLED Dual Screen Dual SIM 6GB 128GB Meridian Quad DAC Hibátlan szép állapotú Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest