Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Aktív témák
-
rybank
senior tag
válasz
kiskaktusz
üzenetére
Az a helyzet, hogy a Linuxomat apró darabokra szedtem, ami nem kellett töröltem. Nos amennyire testre tudom szabni a programokat, legalább annyira a kinézetét!
Rainmeter helyett Conky van. Dock alkalmazások után utána keresel, kiválasztod amelyik legjobban tetszik, ha kell. Mert nem biztos, hogy kell. Az alap felületet képes vagy apró darabokra szedni. És ebben is van a buktatója, nem csak a móka. Számtalanszor basztam el a Linuxom, apró beállításokkal.
Amit még tanácsolok a Kubuntu felfedezése után, az a többi már említett felület kipróbálása. Ugyanarra a rendszerre telepíthetőek, mégis teljesen más élmény ( Gnome, Gnome Shell, LXDE, XFCE, )(#41772) aag Már értem! Én akkor leutánozom floatr megoldását.
-
alfa20
senior tag
válasz
kiskaktusz
üzenetére
szerintem és ez az én véleményem:
- vagyon sok disztribúció és persze mindenkinek más tetszik (nekem pl: ubi alapú) a lényegi különbség elsőre a grafikus felület: Xfce, Gnome, Kde. én azért javaslom a win belüli telepítést vagy Live cd-ről futattást, mert így sokkal könnyebb kiválasztani a neked megfelelőt. Ha megtaláltad mi kell utána jöhet a particionálgatás és a telepítés. Én 9 Gb-t szoktam adni Win-en belül ez elég szokott lenni tesztelésre.
De igazából ahogy érzed
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Synology NAS
- Arc Raiders
- Milyen széket vegyek?
- Windows 10
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest