Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egér probléma
- 3D nyomtatás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- LG LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Ó, nekem nagyon gyenge netem van...
De, ha win alatt fut az utorrent, attól az msn még nem lép ki... Még ezt kipróbálom, ha nem segít, akkor felrakom az XP-t. Bár korlátozni a transmissionben is lehet, de nem csak az a gond. Szóval szerintem kb fél év után visszatérek XP-re. Igazából bármit próbáltam megoldani ubuntun nem sikerült... Jó lenne, ha rátudna nézni valakii hozzáértő, de így... (Igazából nincsenek nagy gondjaim vele, de zavar, hogy ami van, azt nem tudom megoldani. win alatt nem nagyon volt ilyen...)Most látom, hogy írtál még. Tűzfalat nem piszkáltam, de, ha nem lenne nyitva az a port, akkor nem is töltene le... Vagy tévedek...?
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- Búvárkodás
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De, ha win alatt fut az utorrent, attól az msn még nem lép ki... Még ezt kipróbálom, ha nem segít, akkor felrakom az XP-t. Bár korlátozni a transmissionben is lehet, de nem csak az a gond. Szóval szerintem kb fél év után visszatérek XP-re. Igazából bármit próbáltam megoldani ubuntun nem sikerült... Jó lenne, ha rátudna nézni valakii hozzáértő, de így... (Igazából nincsenek nagy gondjaim vele, de zavar, hogy ami van, azt nem tudom megoldani. win alatt nem nagyon volt ilyen...)