Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
rtom
senior tag
A franc se latta, h. uj kernel is van, 173 frissitest nem neztem vegig. Mindenesetre megoldottuk, tavgyogyaszat utjan. De ha mar itt tartunk, hogyan szoktatok kezelni a frissiteseket? (azonnal frissit mindent / fenntartassal / nem frissit) Szivtam legutobb pl. a xorg-xserver-core frissitessel, uj nvidia kernellel, ill. most az uj linux kernellel is, bar ezt nem lattam. Es annyi tapasztalatom meg nincs a linux-al, hogy elore megmondjam, mi varhato (utolag mar lehetek okos persze)
Bocs az ekezetek hianyaert, kulfoldon vagyok, egy erosen korlatozott XP-n. ASCII kodokat meg mar 5 eve nem hasznalok, így el is feledtem azokat
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest