Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Köszönöm.
Plusz alkalmazásokat nem tervezek mert csak a hétköznapi dolgok használatára szánom.
pl. Opera böngésző hozzá a flash hogy online videók is menjenek, irodai progik amik alapból felkerülnek max. az Adobe reader kerül fel újként.
Vlc player és kb. ennyi.
Szóval még gyomlálnom is kellene az alkalmazásokból amik számomra feleslegesek.Szerk: 64bit-es verziót nyugodtan telepíthetem a gépemre?
Most olvastam hogy megjelent a Linux Mint Debian kiadás is.
Ezt érdemes feltenni?
Jókat írnak róla egy kezdő felhasználó számára.
Igaz többször telepítettem több linux kiadást is a gépemre, de csak ideig óráig bírtam a játék nélkülözése végett ill. ha valamit elbénáztam akkor nem tudtam rendbe hozni parancssor(ok) segítségével.
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- 100% ÚJ - PÁR DARAB LENOVO LEGION PRO 7 - RTX 5090 - 64GB, 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest