Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
Peet210
üzenetére
elvileg az ubuntut mikor betötöd live cd-ről az érzékeli a windózt és lecsippant a partíciókból és nem bántja a wint.gyakorlatilag nekem már vágta haza a wint azáltal, h bekebelezte az egész vinyót de lehet csak én voltam a kasu
Wines programokat wine emulátorral szokás futtatni.nekem most az utorrent fut úgy.a cad-ra nem mernék megesküdni, h elfutna vele 
-
törölt tag
válasz
Peet210
üzenetére
az ubuntu (es meg sok masik disztro) fut livecd-kent, tehat beteszed, bebutol es telepites nelkul fut. ugy gondolom ez legelso probanak jo lehet. aztan ha nonek az igenyek, akkor telepites.
legszebb lenne szerezni egy masik vinyot a gepbe es arra telepiteni (egy 20G-s boven eleg lehet)
win-es progik egy resze futtathato, de nem arra van. wine, cedega
sztem neked is egy dualboot-os rendszer jonne be.
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Wines programokat wine emulátorral szokás futtatni.nekem most az utorrent fut úgy.a cad-ra nem mernék megesküdni, h elfutna vele