Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Na, akkor csak leírom, amit mindig le akarok, csak kicsit cikinek érzem... Szóval a vindózert is meg lehet szekurizálni, és lehet teljesen biztonságosan használni. És a linuxot is lehet agyatlanul (most nem mesélném el azt a 14 évvel ezelőtti történetet, amikor az egyik nagy disztribució defaultban engedélyezte a relay hostingot, és a gépemen keresztül ment az világ spam forgalmának a fele, és az USA-ból szóltak rá az adminunkra).
Szerk.: Amúgy egyetértek sh4d0w-val, szal mintegy kiegészítésnek szántam.
-
upszilon
őstag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Bocs, de félreértesz. Nem akarom én fikázni a Linux biztonságát. Sőt! Nagyon is meg vagyok vele elégedve, hiszen nem kaptam még vírust és betörésem sem volt. Legalább-is így tudom. De én szeretnék a betöréspróbálkozásokról is hírt kapni. Jó lenne, ha magam tudnám konfigurálni grafikus felületen, egyszerűen, a tűzfal beállításokat.
Mondod, hogy paranoiás vagy. És ha én is? Jó lenne, ha lenne egy kapcsoló, amivel paranoid fokozatba tudnék kapcsolni. Jó lenne látni, hogy elhárítja a támadásokat. Jó lenne látni, ahogy letilt honlapokat, mert azok veszélyesek. Jó lenne látni, hogy frissíti a vírus-adatbázisát, stb. De ezek helyett mi van? Az, hogy higgyem el bemondásra, nagy biztonságban vagyok. Elhiszem én, de azért jobban örülnék, ha erről meg is tudnék győződni valahogyan. Nem magyarázom tovább. Szerintem érted a gondomat. Van a biztonság és van a biztonságérzet. Nekem mindkettő fontos. Jó lenne valami kézzelfogható dolog, amivel mindkettő megtestesül.
Aktív témák
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest