Hirdetés
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
üzenetére
Akkor itt van [link]. A lényeg, hogy a Linux közel sem 5%-os. Legalábbis desktop rendszerekben.
(#27847) Major Major: Ebben csak az az érdekes, hogy az én kártyám két generációval újabb.
Nekem alapból megy mindig a venti, igaz, ha nem meleg, akkor nem is hallani, csak akkor zúg, ha megterhelem keményen. Biztos úgy voltak vele, ha már a proci miatt amúgy is mindig teker, akkor mindegy, ha nem szabályozható, mert az is igaz, hogy az 5000-es mobility atik (5100-asokat kivéve, mert azok még a 4000-esekre épülnek) amúgy is szinte semmit nem fogyasztanak üresjáratban.
Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nekem alapból megy mindig a venti, igaz, ha nem meleg, akkor nem is hallani, csak akkor zúg, ha megterhelem keményen. Biztos úgy voltak vele, ha már a proci miatt amúgy is mindig teker, akkor mindegy, ha nem szabályozható, mert az is igaz, hogy az 5000-es mobility atik (5100-asokat kivéve, mert azok még a 4000-esekre épülnek) amúgy is szinte semmit nem fogyasztanak üresjáratban.