Hirdetés
Aktív témák
-
quby
őstag
Ezt a pendrájvos dolgot nem merem mert félek kinyirja a pent. Nem a pent sajnálom csak ha elszáll a rendszer az oan kellemtlen. Van ennek valami spec telepitési módja vagy csak egyszerüen nem kell swap particiót csinálni, és ext2 kell?
(#26920)Kendek
"Nálam egy egyszerű Live rendszer fut úgy, hogy a beállításaimat megjegyezze, ehhez csak egy 1 GB-os pendrive-ra volt szükségem. A merevlemez meg nem forog, nem használódik, nem termel hőt, nem fogyaszt benne..."
Na ez hogy is van?? Live és megjegyzi? Ez a kettö nálam összeférhetetlen :
Servernek is van Live-ja??Ha hatalmas baromságokat kérdeztem, tessék nem kiröhögni a kssebbet.
-
Amit én csináltam alkalmazást az nem kifejezetten erre használható, bár alkalmas lehet, ha a /home könyvtár egy külön partíción található. De gondolom jelen esetben az egész egyben van, így az elmentett rendszer is törlődne, nem lenne mit helyreállítani.
De nincs is szükség rá, hisz 5 lépésből megvan az egész:
1. mentés (rsync)
2. formázás
3. helyreállítás (rsync)
4. UUID csere és fájlrendszer típus átírás
5. GRUB helyreállítás
Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest