Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Steam Deck
- Apple asztali gépek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- Kompakt vízhűtés
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
danaboy
üzenetére
Linux-os virustol ne tarts.

Mivel te nem kozvetlenul a tegnapi hsz-emire reagáltál, hanem általanosságban virusok kapcsán, ezert szerintem helye és értelme van a hsz-ednek, mégha ugy is latom, hogy szerintem te aggodod tul a problémát, és sokmindennel
NEM is értek egyet hsz-edből.
(ha édekel, miert nem, a tegnapi hsz-eimben egyébként megtalalod a válaszokat, vagy pl. tegnap Vladi 80%-ban ugyanezeket irta nekem, mert
nem vette észre, h nagyjabol egyrol beszelunk.
)Mindenesetre engedd meg, h kiemeljem a lényeget a tegnapi hsz-eimbol:
amiatt aggodtam ,hogy linuxra netről letöltött txt és egyéb, win virussal fertőzhető file-okat ha átmásolom win-es, ntfs-es particiora, akkor ugyanolyan százalékban detektálná-e windows-os antivirem a windows-os virust, amikor átlépek windows-ra, mintha már eleve linux -on futtatnák egy windows-os virus-scannert.
(A reklámokat meg csak mellékesen emlitettem meg.)Tisztelettel:
Mzx
_
-
válasz
danaboy
üzenetére
"...és egy hét Ubuntu használat után már tapasztaltam üresjáratban HDD aktivítást, memóriafogyást..." - nézd meg a futó folyamatokat a top/htop-al és az i/o müveleteket iotop-al, semmi olyan nem fog futni amit nem Te inditottál el (olyan futhat amiről nem tudod, h Te inditottad el...
)
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
)