Hirdetés
- ASUS blog: limitált kiadású ROG eszközök Kojima dizájnnal
- Vezetékes FEJhallgatók
- Micro Four Thirds
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- AMD FX
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Major Major
üzenetére
Megpróbáltam. Lemezt ellenőrzéssel írtam ki, 75%-nál kidobja, hogy tegyem be a lucid lynx yxzz... lemezt a meghajtóba. Onnan nem jut tovább.
Újra próbálkoztam az asztalival, megint hibát dob, nem tudok semmit csinálni. Próbálom felrakn i a korábban működő lemezről 9.04-et, 71%-nál az azt írja, hogy hiba történt a másolás közben. Nyomom a cd ellenőrzést, az azt mondja, hibátlan a lemez. Megint próbálom felrakni 9.04-et, megint ugyanott közli, hogy másolásnál hiba történt.Szóval jelenleg képtelen vagyok ubuntut telepíteni a gépre, meg helyrehozni a grubot. Még jó, hogy win7 mindegyik winyóm bootsectorába tett indítóbejegyzést, így legalább a win elindul a gépen.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Major Major
üzenetére
nem is láttam a .gvfs mappát, csak ha terminálból gedittel hivatkoztam rá. Már annyira nem lényeg,mert azóta az RC helyett ma feltettem a véglegest. Így már jó.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4525
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest