- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
FixY67 #24182 üzenetére
Screenshot:
És mielőtt kérdeznétek, NEM, nem lehet létrehozni új partíciót - annak ellenére, hogy van ott egy extended; mintha ez alá lenne rendelve a primary...:
Érdekes a dolog, mert telepítés során elvileg szándékosan logikait választottam, a maradék partíció létrehozásával meg akkor nem foglalkoztam, mert úgy voltam vele, hogy majd később. Hát mégis akkor kellett volna.
Amire megoldásként gondoltam: Live CD-ről kimásolom akárhova a /home tartalmát, lezúzom ezt a partíciót, majd létrehozom a két logikait, és végül a keletkező meghajtónév szerint átszerkesztem a csatolási pont miatt /etc/fstab fájlt.
Ez tűnik számomra a legegyszerűbb megoldásnak. Gondolom ennél egyszerűbb nincs is igazán.
Aktív témák
- Motoros topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elite: Dangerous
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő