Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
a kérdés igazából arra vonatkozott volna, hogy az általad linkelt oldalról letöltött forrásból nem make install-lal, hanem a checkinstall-lal telepítéskor is fennáll-e a probléma, de a válaszodból úgy gondolom, hogy nem, merthogy ez nem "a debianos forkolt vacak".
"de én még nem látom ennek eredményét">nem jellemző, hogy idegbeteg módon kapkodnának.

viszont ha már ezt szóba hoztam: érdekesnek találtam, hogy az Ubuntu elvileg - a Sid-re építkezvén - a Debiannál frissebb csomagokat kínál. ehhez képest találtam olyan csomagot, amelyik még a stabil Debianban is (de a testing és az unstable verzióban értelemszerűen) frissebb, mint az Ubuntuban.
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest