Hirdetés
Aktív témák
-
vrbst
tag
válasz
konfar.dani
üzenetére
Akkor akár felteheted a 64 bites verziót is, de az x86 is jó. Kicsit félreérthető voltam az előbb...
Én 3 partíciót szoktam létrehozni. Egy /-t, egy /home-ot és egy swap-ot. Telepítésnél lesz lehetőséged grafikus felületen particionálni, válaszd a "kézi" pontot. És légy figyelmes. Ha bizonytalan vagy, akkor akár lehet először közös partíción minden (ekkor /-t válassz csak csatolásni pontnak), de swap-ot akkor is ajánlott létrehozni. Ennyi RAM-mal 512 mb-ot mondjuk.
A wubi-t még sosem használtam (szerencsére nincs win a gépemen
), de ha jól tudom akkor az arra való, hogy windowsból tudod telepíteni az ubit. Inkább azt javasolnám, hogy boot-olj be az ubi cd-ről, és ott választ az "ubuntu kipróbálása a számítógép módosítása nélkül) menüpontot.
Aktív témák
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Óvodások homokozója
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), de ha jól tudom akkor az arra való, hogy windowsból tudod telepíteni az ubit. Inkább azt javasolnám, hogy boot-olj be az ubi cd-ről, és ott választ az "ubuntu kipróbálása a számítógép módosítása nélkül) menüpontot.