Hirdetés
- Minitablettel készül a Huawei
- Fujifilm X
- Analóg "félklaviatúra" jött a Lemokey (Keychron) színeiben
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pendrive probléma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Valóban, a forrásból, amiből fordítottad a cuccot, onnan kell általában kiadni a make uninstall parancsot, de mindig találsz valami kis instrukciót szöveges fájl(ok)ban.
Ugyanakkor én ezt a dolgot egyenesen rühellem, ki nem állhatom, ehhez meg kell tartani a forrást, nem vagyok benne biztos, hogy minden lejött ha akarom, szal nem jó. Én inkább deb csomagokat szoktam kreálni a forrásokból, majd azt rakom fel. Így már az eltávolítása, meg az esetleges újratelepítése, hurcolása, minden, sokkal egyszerűbb. -
rtom
senior tag
Ha szerencséd van, akkor van make uninstall/deinstall a scriptben, ezt ugyanott kell kiadnod, ahol a forrás van. Kevésbé szerencsés esetben kézzel kell lebányásznod az egyes fájlokat, ilyenkor érdemes lehet a make install-t mégegyszer lefuttatni és a script output-ját végigmazsolázni, hogy mit hova pakolt.
78zolika: azért akad némi szemét, ha nem a --purge kapcsolóval vagy teljes eltávolítással törölsz vmit, akkor megmarad az egyes userek home könyvtárában a rejtett könyvtár a konfig fájlokkal. Ez persze egy újratelepítésnél jó is lehet, ha a home külön partíción van, de ha megfeledkezel róla, bosszantóvá válhat.
Aktív témák
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest