Hirdetés
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Pánik a memóriapiacon
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
gyurman
üzenetére
Proxmox -nak nézz után szerintem. Debian alapú OS, módosított kernellel, ami támogatja a KVM és OpenVZ virtualizációt, és ad egy webes felületet is, ahonnan az egészet kezelheted (vagy akár persze parancssorból). Neten vannak leírások, videók is. Ja és persze ingyenes.
Így akkor csinálhatsz két gépet, egyik lehet egy OpenVZ CentOS gép - valahogy meg lehet csinálni, hogy a mostani gépet, úgy ahogy van becsomagolod, átalakítod egy virtuális gép template-té, és átrakod az egészet virtuálisra (végül nem volt rá szükségünk, így ezt nem csináltuk meg, de annyira nem tűnt vészesnek, persze ennél kicsit bonyolultabb).
És csinálhatsz egy KVM gépet, amire meg lehet Win-t telepíteni, bár én nagyon nem ragaszkodnék ehhez a megoldáshoz.Mindezt egy fizikai gépen, mely így természetesen egy szerver lesz, tehát asztali gépként biztos nem tudnád használni, bár az előzményeket nem láttam, nem tudom, pontosan mire is keresel megoldást.
Aktív témák
- Synology NAS
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen alaplapot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest