- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
FixY67
üzenetére
"Milyen statisztikákra gondolsz? Telepítéskor minden ilyet kikapcsolok. Ha kérdez.">ha telepítetted az Ubuntut, a szoftverforrások utolsó fülén el tudod olvasni. a szokásos "...hogy javítsuk..." blabla. különben meg ezt nem kapcsolja be magától, ezt külön neked kell bepipálni.
updatek után nézelődve sem önállósította magát. x időnként ellenőrizi a sw-k frissességét. ugyan ott, mint fentebb, csak kb. 3 füllel balra, kikapcsolhatod, ha nem akarod, hogy magától fusson. ugyan úgy, mint bármelyik másik Linuxon, vagy bármelyik másik rendszeren. de nekem az az érzésem, hogy ez a fajta "automatizmus" leginkább a te érdekedet szolgálja. és ettől még nem telepít automatikusan, csak figyelmeztet, hogy frissítheted a rendszeredet.miért kell ezért nyafogni??? bár részben magyaráztad magadnak: "1. Szenilis vagyok..."
-
FixY67
senior tag
válasz
FixY67
üzenetére
Hm... ennek a canonical.com-os társalgásnak még alaposabban utána kell néznem: most meglestem a routeren, csak az ntp szerverükkel próbálkozott az ubuntu. Ebből két dolog következhet:
1. Szenilis vagyok és nem állítottam be a megszokott ntp szervert
2. A beállítás ellenére ment oda.
Az 1. pont kb. 98%-kal valószínűbb.
Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest