- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Plazma TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Intel találgatós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
FixY67
üzenetére
"Milyen statisztikákra gondolsz? Telepítéskor minden ilyet kikapcsolok. Ha kérdez.">ha telepítetted az Ubuntut, a szoftverforrások utolsó fülén el tudod olvasni. a szokásos "...hogy javítsuk..." blabla. különben meg ezt nem kapcsolja be magától, ezt külön neked kell bepipálni.
updatek után nézelődve sem önállósította magát. x időnként ellenőrizi a sw-k frissességét. ugyan ott, mint fentebb, csak kb. 3 füllel balra, kikapcsolhatod, ha nem akarod, hogy magától fusson. ugyan úgy, mint bármelyik másik Linuxon, vagy bármelyik másik rendszeren. de nekem az az érzésem, hogy ez a fajta "automatizmus" leginkább a te érdekedet szolgálja. és ettől még nem telepít automatikusan, csak figyelmeztet, hogy frissítheted a rendszeredet.miért kell ezért nyafogni??? bár részben magyaráztad magadnak: "1. Szenilis vagyok..."
-
FixY67
senior tag
válasz
FixY67
üzenetére
Hm... ennek a canonical.com-os társalgásnak még alaposabban utána kell néznem: most meglestem a routeren, csak az ntp szerverükkel próbálkozott az ubuntu. Ebből két dolog következhet:
1. Szenilis vagyok és nem állítottam be a megszokott ntp szervert
2. A beállítás ellenére ment oda.
Az 1. pont kb. 98%-kal valószínűbb.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest